Az M-White fogfehérítőről
Forradalmi termék az USA-ból a tökéletes fehér fogakért!

Forradalmasítja az otthoni fogfehérítést a peroxid mentes fogfehérítő, ami közvetlenül Amerikából érkezik a fogyasztóhoz. A termékkel épp olyan vakító és egészségesen fehér fogakat lehet elérni, mintha csak fogorvos végezte volna a fogfehérítést, mindezt kényelmesen, otthoni környezetben jelentősen alacsonyabb áron. Mondanunk sem kell, hogy a peroxid mentes fogfehérítő használata teljesen fájdalom -és irritációmentes.

Miért dönts az M-White otthoni fogfehérítő mellett?

A peroxid mentes M-White használata során semmilyen mellékhatással nem kell számolnod azok közül a kellemetlen tünetek közül, amelyek a peroxidot tartalmazó fogfehérítők használata során fellépnek. Kinek hiányzik a bőrpír, az irritáció vagy a vérzés, és ha mindez még fogínyérzékenységgel vagy hasonlóan érzékeny fogakkal társul, akkor ez egyből elveheti a kedved, bármennyire is vágysz a sikeres filmekben szereplő sztárok vonzó mosolyára! Az M-White otthoni peroxid mentes fogfehérítővel otthon is megkaphatjuk a vágyott, csillogóan fehér fogakat, emellett a fogorvos látogatása is csökkenthető, ami nem utolsó sorban költséghatékonnyá is teszi az M-White használatát!

Mit tartalmaz az M-White fogfehérítő?

Sodium carbonate peroxide tartalmú, a hideg LED fény hatására felszabaduló aktív oxigén bejut a fogzománc mikroszkopikus barázdáiba kifejtve ott fehérítő hatását. Oxidációs folyamat zajlik, ami nem egyenlő a fogzománc felszínének durva, maró eltávolításával. Így kijelenthetjük, hogy a peroxid mentes fogfehérítő maximálisan biztonságos.

Hogyan használd az M-White fogfehérítőt?

Használata végtelenül egyszerű. A kezelés 45 percig tart, már az első alkalom után akár 4-6 árnyalatot fehéredik a fogsor. A teljes fehérítéshez általában 10-15 alkalom szükséges, ez természetesen függ a fog elszíneződésétől is.

A peroxid mentes fogfehérítő gélt a saját fogsorunk mintája alapján készített fogsínbe kell tölteni, majd a LED izzós lámpát a sín elé behelyezni és nincs más dolgunk, mint a szájba véve kivárni a szükséges kezelési időt. A fogfehérítő kezelést naponta egyszer végezzük, maximum 1 órán keresztül. Az optimális idő: 45 perc/alkalom. A kezelések után nem szabad sem dohányozni, sem enni, illetve 48 óráig színezett ételeket, italokat fogyasztani. A folyamatos fehérség fenntartásához használja rendszeresen a készletet.

FONTOS! TERMÉKÜNK NEM TARTALMAZ SODIUM PERBORATOT, MELYET TOBB ORSZÁGBAN IS MÁR BETILTOTTAK EGÉSZSÉGKÁROSÍTÓ HATÁSA MIATT!

Egy tökéletesen fehér fogsor mögött őszinte mosoly, nyitottság, magabiztosság és életöröm rejtőzik! Valósítsd meg még ma rég vágyott álmod! Legyen ragyogóbb mosolyod Hollywood sztárjainál!