Vásárlási információ
A weboldalon, termékeink mellett feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

Szerződés

A Megrendelőlap Megrendelő általi elküldésével és annak a Szállító által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre

Egyrészt az M&M Interconsulting Bt. (székhely: 3200 Gyöngyös, Platán u. 77. Adószám: 22566113-2-10, Cégjegyzékszám: 10-06-026874, Bankszámla: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt 10400528-50505057-53541009) a továbbiakban: Szállító,

Másrészt a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles az utánvéttel megrendelt és a Szállító által visszaigazolt, a Vevő által a Megrendelésen kiválasztott terméke(ke)t a Megrendelésen megjelölt szállítási címre, raktáron lévő termékek esetében 3 munkanapon belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul a Megrendelő által a Megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Megrendelőt 3 munkanapon belül.

Megrendelő köteles az általa feladott Megrendelésen megjelölt és a Szállító által a Megrendelő által megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, és a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett, a Szállító által kiállított számlán szereplő vételárat, mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. 

Vevő a termék kézhezvételének napjától számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles a Terméket a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Szállító azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését. Szállító köteles a fogyasztó által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. 

FONTOS INFORMÁCIÓ: cégünk kizárólag sértetlen dobozt, melynek mind a két végén sértetlen a zárófólia vesz vissza. A kibontott dobozokat nem áll módunkban visszavenni!

Szállító a Megrendelő adatait a szerződés teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.

Az esetleges jogviták elbírálására Felek (hatáskörtől függően) a Gyöngyösi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.


AZ M-WHITE.HU WEBOLDAL ÜZLETSZABÁLYZATA

Az eladó neve: M&M Interconsulting Bt.
Székhelye: 3200 Gyöngyös, Platán u. 77.
Adószám: 22566113-2-10
Cégjegyzékszám: 10-06-026874
Bejegyezte: Heves Megyei Bíróság
Bankszámlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt 10400528-50505057-53541009
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-58525/2012
Képviselő: Mészáros Ádám
Telefonszám: 06-30/902-7110
E-mail: info@m-white.hu

Szállítás:

Magyarország területén utánvétel esetén futárszolgálattal: 1 400 Ft
Magyarország területén előreutalás esetén: 1 200 Ft

Amennyiben Ön az előreutalást választotta, úgy kérjük, hogy a rendelés visszaigazolásáról szóló e-mail alapján legyen szíves átutalni a számla végösszegét cégünk Kereskedelmi és Hitelbank Zrt-nél vezetett alábbi bankszámlájára: 10400528-50505057-53541009. A csomagot, csak a számla ellenértékének beérkeztekor tudjuk feladni a megrendelő számára!

20 000 Ft fölötti rendelés esetén a szállítás díjmentes!

Az on-line vásárlás menete:

Az online vásárláshoz nem szükséges regisztrálni a weboldalon, csak válassza ki a megvásárolni kívánt terméket/termékeket, majd a termék bruttó ára mellett található mezőben írja be a pontos darabszámot és nyomja meg a "KOSÁRBA" ikont. Amennyiben más terméket is szeretne vásárolni, ismételje meg az előbb leírtakat. Amennyiben úgy gondolja, hogy befejezte a vásárlást, kérjük kattintson a honlapon jobb oldalt felül elhelyezkedő KOSÁR gombra (kosár szimbólum).

Ha valamelyik terméket törölni szeretné, akkor a weboldal jobb felső sarkában lévő KOSÁR gombra kattintva tötörlheti azt. 

A vásárlás véglegesítéséhez kérjük töltse ki a Megrendelés aloldalon szereplő személyes adatokat.

Az Egyéb megjegyzések rovatban más fontos információkat is megadhat, mint például: a nap mely szakában szállítsa a futár a megrendelt terméket az adott címre, stb. A sikeres rendelés elküldése után maximum 24 órán belül visszaigazoló e-mailt fog kapni a vásárlás során megadott e-mail címre. A visszaigazolás tartalmazni fogja a megrendelt tételeket és a bruttó fizetendő összegeket, a kiszállítási díjjal együtt.


Rendelés, kiszállítás:

Az m-white.hu nevű weboldalon a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges! Telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. Telephelyünkön nincsen ügyfélkiszolgálás!

A beérkezett rendelésről az eladó visszaigazolást küld, amely tartalmazza a megrendelt termék vagy termékek pontos specifikációját és az árát, a megrendelő adatait, a számlázási és a szállítási címet. Amennyiben a visszaigazolás hibás adatot tartalmaz, azt a megrendelőnek 24 órán belül jeleznie kell, hogy a kiszállítást megelőzően legyen mód a korrekcióra.

Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az eladó értesítést küld a termék várható szállítási időpontjáról. A megrendelt termékek kiszállítását országosan a Magyar Posta végzi. A kézbesítés 1-3 munkanapon belül várható. A futár 8-18 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik.

Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel történik. Az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az m-white.hu-val (M&M Interconsulting Bt-vel) szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.


Garancia, szavatosság:

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók. Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását cégünk felé. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.

A szállító semmilyen felelősséget nem vállal a nem megfelelő használatból eredő egészségkárosodásra! Az otthoni fogfehérítő készlet használata biztonságos, amennyiben a doboz hátoldalán szereplő használati útmutató alapján jár el, a fogak fehérítésének mértéke azonban minden embernél más ütemben következik be ezt kérjük megrendelésénél vegye figyelembe. A megrendelt és felhasznált fogfehérítőt nem áll módunkban kicserélni, se kártérítéssel megilletni a megrendelőt azért, mert nem az általa elképzelt fehérséget érte el!


Észrevételek - reklamáció:

Amennyiben az átvett termék bizonyíthatóan gyártási hibás vagy az a szállítás során sérült, természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A szállítás során sérült termékek esetében kérjük, mellékelje a szállító jegyzőkönyvét, amelyben a kézbesítő elismeri, hogy a csomagot sérülten adta át. Jegyzőkönyv hiányában a reklamációt nem tudjuk elfogadni.

Rendeltetésszerű használat mellett, 8 napon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük. A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben cégünket, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli. Amennyiben speciális kérése vagy problémája lenne, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a +36 30 902 7110-es telefonszámon, vagy az info@m-white.hu e-mail címen.


Adatvédelem:

Az M&M Interconsulting Bt, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a vásárlók adatait. Az M&M Interconsulting Bt. a vásárlás során tudomására jutó személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé.


A vásárlástól való elállás joga:

A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de legkésőbb a kiszállítás megkezdéséig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni az info@m-white.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli. A vevő az áru kézhezvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles e-mailben, az info@m-white.hu e-mail címre bejelenteni. Vásárlástól való elállás esetén az M&M Interconsulting Bt. köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre, kivéve a termékek visszajuttatásának költségeit. Amennyiben a termék használt, az M&M Interconsulting Bt. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését. - Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót: Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén.


A felelősség korlátozása:

Az m-white.hu weboldalon való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Cégünk semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be:
  • Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat
  • Bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza weboldalunk normális működését és a vásárlást
  • A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása
  • Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

Cégünk nem vonható felelősségre semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

Egyedül a vásárló felelős a weboldalhoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért. A vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Cégünk bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe. Cégünk szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelését annak, aki bármilyen formában megsérti a szabályokat. A vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.


Egyéb rendelkezések:

Az m-white.hu weboldalon található képek és szövegek az M&M Interconsulting Bt. szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag az M&M Interconsulting Bt. írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogi következményeket von maga után!

Az online értékesítésekre vonatkozó hatályos jogszabály: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet


Központi elérhetőség, ügyfélszolgálat, megrendeléssel kapcsolatos információk:

Tel.: 06-30-902-7110 
E-mail: info@m-white.hu