Fogfehérítés házilag: A fehér fog pszichológiája
2016. 02. 04.

Már 10 perce szemezel a buszmegállóban egy helyes sráccal, végre elindul feléd, dobog a szíved, rég volt már ilyen, a srác odaér hozzád, te rámosolyogsz, és egy fintort veszel észre a szája szélén... Eszedbe jut a reggeli kávé és az elszíneződött fogaid. Elszégyelled magad. Nincs erre az érzésre többé szükséged! Bemutatjuk az otthon használható M-White fogfehérítőt!

A 21. században a fogak ápolása, fogaink kinézete, ugyanolyan fontos és hangsúlyos része megjelenésünknek, mint a cipőnk, ruhánk, hajviseletünk. Bőrünk és fogaink ápoltsága nem csak arról árulkodik, hogy mennyire vagyunk egészségesek, de arról is, hogy mennyire törődünk magunkkal. Ha pedig azt látod a másikon, hogy nemtörődöm, igénytelen, az bizony sokat elárul a belsőjéről, pszichéjéről, és nem mellesleg a másikhoz, partneréhez való viszonyáról is. Bármennyire nehéz beismernünk, számít az első benyomás, számít a külső. Ítélkezünk, értékelünk. Rohanunk. Nincs mindig időnk a belsőt keresni, így a külső alapján döntünk. Sajnos vagy nem sajnos, ezek tények, gondoljuk csak végig a heti különféle találkozóinkat. Ugyanakkor lehetőségek és megoldások mindig vannak.
 
Egészen Amerikából érkezett hozzánk az az új, forradalmi fogfehérítő termék, amely segítéségével a fogfehérítés házilag is elvégezhető. A termék nem más, mint az M-White! Talán a hollywoodi színészek titkos fegyveréről van szó?
 
A sárga fog gyakorivá vált, az elszíneződött fogak elrettentenek, de sajnos majdnem minden második ember küzd ezzel a szomorú ténnyel. Talán nem figyelünk oda eléggé, hogy mennyi színezett étel és mű ital kerül a szánkba, nem akarunk lemondani a reggeli kávékról, szeretjük a teát ás a vörösbort, és jól esik néha egy cigaretta, még ha irtó káros is, hát vállaljuk a sárga fogakat. Vagy nem vállaljuk, de nem is mosolygunk őszintén, mert eszünkbe jut a kínos érzés, hogy mit gondolnak rólunk, azt hiszik nem törődünk magunkkal.
 
A fogorvosok sajnos elég borsos árat kérnek egy ilyen kezelésért, és még ha pénztárcánk engedi is a nagyobb kiadást, lehet hogy időnk nem. A legjobb szakemberek pedig már hónapokkal előre be vannak táblázva... A probléma kiküszöbölhető, hiszen elhoztuk az M-White terméket, amellyel a fogfehérítés házilag is elvégezhető. A peroxid-mentes fogfehérítő nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, nem veszélyes a fogzománcra, mint a házi praktikákból ismert szódabikarbóna, az M-White kíméli az ínyt, használata után sem válik érzékenyebbé fogínyünk! Már első alkalom után látható a különbség! A termék minden nap alkalmazható, csupán 10-15 használat elég a hófehér fogak eléréséért!
 
A buszmegállós srác újra próbálkozhat, te pedig bátran visszamosolyoghatsz rá! 

Kategóriák