Fogfehérítés otthon az M-White-tal!
2016. 02. 03.

Ki sem kell mozdulnod az otthonodból és újra élettel teli lehet a mosolyod! Nem lesz mit takargatnod, bátran kifejezheted örömöd, teljes szégyenérzet nélkül nevetheted körbe a világot! Nincs is másra szükséged, mint az M-White otthoni fogfehérítő termékre!

Miért jó az otthoni fogfehérítés?

Ki szeret fogorvoshoz járni? Gyermekkorunk rossz élményei kísértenek még ma is bennünket a fogorvos szó hallatán. Pedig egy egyszerű fogfehérítés semmi fájdalommal nem jár, ám egyszerűen nem tudunk szabadulni a kellemetlen érzéstől, hogy tátott szájjal ülünk egy székben és egy idegen ember matat a szánkban! Az M-White felkínálja a lehetőséget, hogy a legegyszerűbben végezzük el a fogfehérítést, egyedül, az otthonunkban!
 
Az új fogfehérítő egyenesen Amerikából érkezett hozzánk. Forradalmasítjuk a fogfehérítést! A peroxidmentes fogfehérítővel olyan mosolyt varázsolhatsz az arcodra, amellyel elkápráztatod a környezeted! Nem kérdés, mindenki irigykedni fog, és majd a fogászod telefonszámát kérik. Te pedig büszkén mesélheted, hogy a fogfehérítés otthon is eredményesen végezhető, csupán az M-White-ra van szükséged.
 
Az M-White legfontosabb tulajdonsága, hogy nem tartalmaz peroxidot, így elkerülhetőek vele a kellemetlen mellékhatások. A peroxid ugyanis legtöbb esetben irritációt, bőrpírt, illetve vérzést okoz. Sajnos nagyon sokan küszködnek érzékeny ínyekkel, érzékeny fogakkal. Számukra még kedvezőtlenebb a peroxid tartalmú fogfehérítők használata. Az M-White alkalmazása mellé nem társul kellemetlen érzés és a termék maximális biztonságot nyújt a fogaknak. A fehér fogak pedig magabiztossá tesznek!
 
Az M-White használatában semmi ördöngösség nincs! A végtelenül egyszerű kezelés csupán 45 percig tart és talán hihetetlennek tűnik, de már az első alkalom után 4-6 árnyalattal fehéredhet a fogsorunk! A fogfehérítés otthon igen hatékonyan végezhető, csupán 10-15 alkalomra van szükség, hogy visszanyerjük fogunk eredeti, elszíneződés mentes csillogását. A fogfehérítő gélt egy a fogsorunk mintájára készített fogsínbe töltjük, elé helyezzük a led izzó lámpát, majd a sínt a szájba véve kivárjuk a 45 percet. A kívánt hatás gyors és tartós elérése érdekében a kezelést naponta egyszer kell elvégezni. A kezelés után fontos, hogy ne dohányozzunk, illetve ne fogyasszunk alkoholt, és 48 óráig kerüljük a színezett ételeket.
 
Mosolyogj Te is bátran! 

Kategóriák