Otthoni fogfehérítés: házi praktikák kontra M-White
2016. 02. 03.

Újra eljött az otthoni fogfehérítés ideje. Számos házi praktikát ismerünk nagyszüleink idejéből, amelyek természetesen mind alkalmazhatóak, használhatóak, és hasznosak, ugyanakkor számolnunk kell ezeknek az otthon készített termékeknek a mellékhatásaival is. 

Sajnos – bármennyire is hiszünk az idősebbeknek, mondogatjuk a „bezzeg az ő idejükben” mondókát – ezek a házi készítésű szerek sokszor károsabbak, mint hasznosak. Az M-White használatával otthon végezheted a fogfehérítést, ám megkímélünk a kellemetlen mellékhatásoktól.
 
Vegyünk néhányat a legismertebb otthoni házi praktikák közül és hasonlítsuk össze az M-White-tal. A legismertebb és legegyszerűbb házi praktikák a só, citromlé, szódabikarbóna, almaecet és a hidrogén-peroxidos megoldás. Ezek mind egyszerűen beszerezhető termékek, sőt, a legtöbb megtalálható az alapvető háztartási cikkek között, olcsóak is, ugyanakkor nem a leghatásosabbak, és legfőképpen nem kímélik az ínyt. Túlzott és nem megfelelő alkalmazásával pedig teljesen tönkre tehetjük ínyünket.

A hatékonyság sajnos nagyon lassan következik be, hiszen a felsoroltak használata legfeljebb heti egyszer ajánlatos, így pedig sajnos lassan érhetjük el a látható hatást. Az M-White-tal már az első alkalom után látható eredményeket érhetünk el! Folyamatos használatával pedig hosszan tartó a siker! Már az első kezeléssel 4-6 árnyalatot fehéredhet a fogsorunk! Hány hét után érzékelünk ekkora változást a szódabikarbóna használatával?

A legtöbb ember sajnos fogínyérzékenységtől és fogérzékenységtől szenved. A házilag készített termékek sajnos nem kímélik az ínyünket. Ezért is hangsúlyozzák sokan, hogy a ezeket a szereket kizárólag heti egyszer alkalmazzuk, hiszen még az is veszélyezteti az érzékenység kialakulását, a vérzés lehetőségét, aki nem küzd érzékeny fogínnyel, illetve fogakkal. Nem beszélve a hidrogén-peroxid használatáról. A fogorvosok szinte tiltanak ennek az anyagnak az alkalmazásától, ugyanis a magas koncentrációjú hidrogén-peroxd szétmarja az ínyt, és emberi türelmetlenség, hogy magasabb koncentrációjút vásárlunk, mint a javallott 6 százalék.

Az M-White gyors változást idéz elő! Amint már említettük az első alkalom után több árnyalatnyit változik fogunk fehérsége. Az M-White minden nap alkalmazható, hiszen nem tartalmazza az említett káros peroxidot!

Elhiszed, hogy akár már 10-15 alkalom után hófehér fogakkal mosolyoghatsz?
 

Kategóriák