M-White otthoni fogfehérítő gél 2x10 ml

Ha rendelkezel M-White otthoni fogfehérítő készlettel és jelentősen el vannak színeződve fogaid és nem volt elég a készletben található peroxidmentes fogfehérítő gél, akkor Neked erre van szükséged.

A csomagban 2 db 10 ml-es peroxidmentes fogfehérítő gélt találsz, mely 10-20 alkalomra lesz elegendő. 

ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!

9.900 Ft db
Hasznos infó Neked!
Vásárolj nálunk egyszerűen, és gyorsan regisztráció nélkül! Csak tedd be a kosárba azt a terméket, vagy termékeket, amiket meg szeretnél vásárolni, és töltsd ki a számlázási, valamint szállítási címet!
A szállítási költséget most mi álljuk!
Most rendelj M-White otthoni fogfehérítő alap készletet 13.900 Ft-ért, vagy M-White otthoni fogfehérítő dupla készletet 21.900 Ft-ért, mert a szállítást mi álljuk! Az akció kizárólag a fent megjelölt két termékre érvényes!
Szállítás 1 nap alatt?
A webáruházunkban szereplő termékek mind raktáron vannak, így 15:00-ig történő megrendelés esetén még aznap átadjuk a futárnak, aki másnapra kiszállítja az általad megadott címre. 
Vedd át személyesen!
Ha nem tudsz várni és azonnal ki akarod próbálni az otthoni fogfehérítő rendszerünket, rendeld meg személyes átvétellel és vedd át azonnal Budapesten a 16. kerületi irodánkban! A helyszínen már bankkártyával is tudsz fizetni!