M-White otthoni fogfehérítő készlet dupla

M-White otthoni fogfehérítő készlet dupla kiszerelésben, mely mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet az otthoni fogfehérítés során. 

De mit is tartalmaz pontosan a doboz?

2 db 10 ml-es peroxid mentes fogfehérítő gélt (fecskendőben)
2 db 3 ml-es ásványi anyag pótló zselét (fecskendőben)
1 db LED lámpát (a működéshez szükséges elemet vele szállítjuk)
1 db 17 ml-es előkezelő folyadékot (pumpás flakonban)
1 pár fogsínt, mellyel le tudod könnyedén venni otthon a mintát fogaidról, így tökéletesen fog illeszkedni a fogsorodhoz ellenben az előre gyártott fogsínekkel. 

A dupla szett attól függően, hogy mennyi zselét használunk fel 10-20 alkalomra elegendő, mellyel a fogaid elszíneződésétől függően 4-6 árnyalatot is javíthat.

NE HASZNÁLD, HA:

  • terhes, vagy szoptató anyuka vagy
  • egészségtelen szájhigiénia esetén (fogszuvasodás, kilátszó foggyökér, ínybetegségek)
  • fogszabályzó viselés, állkapocs problémák esetén
  • a közelmúltban szájsebészeti beavatkozáson estél át

Lehetséges mellékhatások:

Egyes esetekben visszafordítható fogérzékenységről és íny irritációról számoltak be a kezelést végzők. Ezek a kellemetlen mellékhatások megszüntethetőek pár nappal a kezelés abbahagyása után, vagy a fogfehérítési idő csökkentésével, vagy ha növeled a pihentetési időt két fogfehérítési kezelés között.

 Használati útmutató letöltése magyar nyelven

ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!

21.900 Ft db
Hasznos infó Neked!
Vásárolj nálunk egyszerűen, és gyorsan regisztráció nélkül! Csak tedd be a kosárba azt a terméket, vagy termékeket, amiket meg szeretnél vásárolni, és töltsd ki a számlázási, valamint szállítási címet!
A szállítási költséget most mi álljuk!
Most rendelj M-White otthoni fogfehérítő alap készletet 13.900 Ft-ért, vagy M-White otthoni fogfehérítő dupla készletet 21.900 Ft-ért, mert a szállítást mi álljuk! Az akció kizárólag a fent megjelölt két termékre érvényes!
Szállítás 1 nap alatt?
A webáruházunkban szereplő termékek mind raktáron vannak, így 15:00-ig történő megrendelés esetén még aznap átadjuk a futárnak, aki másnapra kiszállítja az általad megadott címre. 
Vedd át személyesen!
Ha nem tudsz várni és azonnal ki akarod próbálni az otthoni fogfehérítő rendszerünket, rendeld meg személyes átvétellel és vedd át azonnal Budapesten a 16. kerületi irodánkban! A helyszínen már bankkártyával is tudsz fizetni!