Opalescence fogfehérítő fogkrém

Különleges összetétel és gyors fluorid beépülés jellemzi az eredeti Amerikából érkező Opalescence fogfehérítő fogkrémet. 

Hogy miért válassz az M-White fogfehérítő készlet mellé egy Opalescence fogfehérítő fogkrémet is?

Azért, mert ez a fantasztikus fogkrém megelőzi a fehérítést követően az újabb elszíneződések kialakulását amellett, hogy lehetővé teszi a zománc maximális fluorid felvételét. Vizsgálatokkal bizonyították, hogy ezzel a fogkrémmel történő fogmosás esetén közel 4,8–szor több fluorid épül be a zománcba, mint más, hasonló fogkrémek esetében.

Kellemes íz, egyedülálló védelem a zománc és a dentin számára, kiváló ár érték arány.

Kiszerelés: 133g 

ÁTMENETI KÉSZLET HIÁNY!

2.990 Ft db
Hasznos infó Neked!
Vásárolj nálunk egyszerűen, és gyorsan regisztráció nélkül! Csak tedd be a kosárba azt a terméket, vagy termékeket, amiket meg szeretnél vásárolni, és töltsd ki a számlázási, valamint szállítási címet!
A szállítási költséget most mi álljuk!
Most rendelj M-White otthoni fogfehérítő alap készletet 13.900 Ft-ért, vagy M-White otthoni fogfehérítő dupla készletet 21.900 Ft-ért, mert a szállítást mi álljuk! Az akció kizárólag a fent megjelölt két termékre érvényes!
Szállítás 1 nap alatt?
A webáruházunkban szereplő termékek mind raktáron vannak, így 15:00-ig történő megrendelés esetén még aznap átadjuk a futárnak, aki másnapra kiszállítja az általad megadott címre. 
Vedd át személyesen!
Ha nem tudsz várni és azonnal ki akarod próbálni az otthoni fogfehérítő rendszerünket, rendeld meg személyes átvétellel és vedd át azonnal Budapesten a 16. kerületi irodánkban! A helyszínen már bankkártyával is tudsz fizetni!